Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ για την λήξη της απεργίας μεταξύ άλλων αναφέρει ότι... "η επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία της απεργίας μας, η οποία απέδειξε τόσο την συνοχή όσο και την αποφασιστικότητα του κλάδου συνολικά, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της κοινωνίας για έγκυρη, άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση στις δύσκολες συγκυρίες που διανύει το σύνολο των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων, ύστερα από κοινή σύσκεψη της ΠΟΕΣΥ με τις Ενώσεις μέλη της και άλλες Ενώσεις που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα από σήμερα Μεγάλη Τρίτη στις 17:00,  με την ακόλουθη μορφή:...."

Να υπευνθυμίσουμε στην συγκεκριμένη συνδικαλιστική οργάνωση, η οποία πρώτα κηρύσει απεργίες και μετά ζητά την συμπαράσταση των "άλλων" οργανώσεων ότι χωρίς την ΕΤΗΠΤΑ, η όποια κινητοποίηση θα έπεφτε στο κενό από την πρώτη ημέρα!

Απαιτούμε λοιπόν να αναφέρεται με το όνομά της και να λαμβάνει σοβαρά την γνώμη της πρίν αποφασίσει τις όποιες κινητοποιήσεις στον κλάδο, γιατί καλώς ή κακώς είναι η μόνη που έχει σταθεί πραγματικά στο πλευρό των δημοσιογράφων παρά το ξεπούλημα που έχει υποστεί μέχρι σήμερα.

Δεν απεργούν μόνοι οι δημοσιογράφοι, δεν τα καταφέρνουν όλα μόνοι τους οι δημοσιογράφοι. 

Επιτέλους ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Η Ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ