Η «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ» σε συνεργασία με τη WIND ΕΛΛΑΣ, εξασφάλισε για τα μέλη της και τις οικογένειές τους την παρακάτω εξαιρετική προσφορά κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Το αναβαθμισμένο της ευρυζωνικό δίκτυο, τόσο κινητό (3G/ 4G), όσο και σταθερό (ADSL/ VDSL) αναπτύσσεται συνεχώς και καλύπτει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας.

01

  • Η διάρκεια του συμβολαίου είναι 24 μήνες.
  • Οι τιμές των αναγραφόμενων παγίων, συμπεριλαμβάνουν επιδότηση υπολογισμένη ως έκπτωση παγίου

 

PROSFORA STATHERIS THLEFONIAS 

Η διάρκεια του συμβολαίου είναι 24 μήνες.

 

Όποιο μέλος θέλει να προχωρήσει με κάποια από τις παραπάνω προσφορές, να μας στείλει στο mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα παρακάτω στοιχεία, τα οποία θα προωθηθούν στην WIND και θα τον/την καλέσουν άμεσα από τα κεντρικά της εταιρείας για τις λεπτομέρειες ενεργοποίησης.

 

ENDIFERON STATHERIS THLEFONIAS

 

Οι παραπάνω προσφορές κινητής & σταθερής τηλεφωνίας, λειτουργούν μόνο από τα κεντρικά της WIND και όχι από τα καταστήματα.

 

GRAMMH FOTO KATO