Ενας ακόμα χρόνος έφτασε στο τέλος του. Κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό μας συνειδητοποιούμε και αναλογιζόμαστε τις εμπειρίες που αποκομίσαμε  από αυτόν τον χρόνο. Ευχάριστες ή δυσάρεστες εμπειρίες, σίγουρα όμως μοναδικές και διαφορετικές όπως είναι κάθε χρονιά.

Πέρα από τον απολογισμό των πράξεων και των εμπειριών της χρονιάς που φεύγει, αναλογιζόμαστε και αυτά τα οποία δεν κάναμε πράξη, τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας γι'αυτήν την χρονιά που θέλαμε να πραγματοποιήσουμε και δεν τα καταφέραμε. Ακόμη αναλογιζόμαστε τις ευκαιρίες που χάσαμε, καθώς και τις προσωπικές μας αποτυχίες που ίσως μας έκαναv δυνατότερους.

Πράγματι το 2021 ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος από κάθε άποψη. Βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας ενός αόρατου αλλά πραγματικού εχθρού που κατάφερε να διαμορφώσει -και εξακολουθει να το κάνει- νέες συνθήκες, νέες πραγματικότητες.

Στον εργασιακό μας χώρο που συνεχίζει να περνά  δυσκολίες και μεγάλη αβεβαιότητα, η ΕΤΗΠΤΑ, παρά τις αδυναμίες της, παραμένειι το μοναδικό μέσο στήριξης και προάσπισης των συμφερόντων του κλάδου μας..

Είναι δύσκολο να αφήσεις τα πάντα πίσω σου και να αρχίσεις από την αρχή. Όμως, η έναρξη μίας νέας χρονιάς σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με περισσότερη αισιοδοξία για το νέο έτος, πεπεισμένοι ότι έχουμε μέσα μας τη θέληση και τη δύναμη να λύσουμε όλα τα προβλήματα που δεν καταφέραμε να λύσουμε τον προηγούμενο χρόνο, αλλά και αυτά που θα κάνουν την εμφάνισή τους τον καινούριο.

Τούτη η χρονιά που φεύγει, θα πρέπει να μας έχει κάνει ήδη σοφότερους, ωριμότερους με προοπτικές για νέα ξεκινήματα!

Καλή χρονιά σε όλους!