Απεβίωσε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, σε ηλικία 72 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοιό.

Ο Γιώργος Τράγκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949. Άρχισε να εργάζεται στην εφημερίδα «Μεσημβρινή», ενώ το 1970 μπήκε στο μισθολόγιο της εφημερίδας «Βραδυνή», όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ως ρεπόρτερ.

Στην 50χρονη δημοσιογραφική του πορεία εργάστηκε σε πολλά Μέσα Ενημέρωσης, σε εφημερίδες, σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Διετέλεσε εκδότης των εφημερίδων «Βραδυνή»,«Χώρα» και «Ανεξαρτησία» καθώς και του περιοδικού «Crash», ενώ υπήρξε ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «ΚΑΝΑΛΙ 10».. 

Συμμετείχε σε δελτία ειδήσεων διαφόρων τηλεοπτικών σταθμών, όπως του «Alter», του «Extra Channel», του «Action 24», του «Epsilon TV» κ.ά. Παρουσίαζε τις εκπομπές «Χωρίς Αναισθητικό» και «Viva» καθώς και την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Διατηρούσε τις δικές του ραδιοφωνικές εκπομπές στους σταθμούς «ΣΚΑΙ», «Παραπολιτικά 90,1 FM», «Real FM», «Ελλάδα 94,3» και στη συνέχεια στο ιντερνετικό ραδιόφωνο «Crash Radio».

Τον Φεβρουάριο του 2021 ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε την ίδρυση του πολιτικού κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Συλλυπούμεθα τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, τους δυο γιους του Γιάννη και Φρέντυ και τους λοιπούς οικείους του.