Πρακτικό Αρχαιρεσιών 17ης και 18ης Μαρτίου 2019 της ΕΤΗΠΤΑ

Στην Αθήνα, Κυριακή, 17 Μαρτίου και Δευτέρα, 18 Μαρτίου, από 8:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ. στα γραφεία της Ενώσεως, οδός Αριστείδου 10-12 (2ος όροφος), προσήλθαν τα μέλη της Ενωσης για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το Καταστατικό της και με την παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία αποτελείται από την πρόεδρο Ελένη Μπιμπή, Δικηγόρο Αθηνών που διορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 2753 απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και τα εκλεγμένα τακτικά της μέλη ΛΟΥΚΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ, ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΝΔΡΕΑ, που εκλέχθηκαν την 3η Μαρτίου 2019 στις εκλογές Εφορευτικής Επιτροπής.

Η Εφορευτική Επιτροπή αφού παρέλαβε το εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια, φακέλους κ.λπ.), έλεγξε την κάλπη, την σφράγισε και κήρυξε την έναρξη της ψηφοφορίας.

Στη συνέχεια, προσέρχονταν ένας-ένας οι ψηφοφόροι, επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο και έπαιρναν τα ψηφοδέλτια μαζί με τους φακέλους σφραγισμένους. Έπειτα, σε ειδικό για το σκοπό αυτό διαμορφωμένο χώρο, σημείωναν τις προτιμήσεις τους δίπλα στα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων, και επέστρεφαν για να ρίξουν το φάκελο στην κάλπη που για το σκοπό αυτό είχε τοποθετηθεί σε χωριστό χώρο.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε κανονικά μέχρι την ώρα 8:00 μ.μ. που είχε οριστεί ανά ημέρα. Κατά το τέλος του προκαθορισμένου χρόνου, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε άλλο μέλος για να ψηφίσει, η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε τη λήξη της.

Κατόπιν, αποσφραγίστηκε η κάλπη, αφού προηγουμένως διαπιστώθηκε το απαραβίαστό της, καταμετρήθηκαν τα ψηφοδέλτια και βρέθηκαν:

Ψήφισαν: 564

Έγκυρα: 549

Λευκά:       3

Άκυρα:    12

Στη συνέχεια, άρχισε η διαλογή των ψηφοδελτίων τα οποία αριθμήθηκαν και μονογραφήθηκαν από την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, Ελένη Μπιμπή.

Οι Συνδυασμοί έλαβαν:

1. "ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ"  358 ψηφοδέλτια

2. "ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για την ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  Τεχνικών Τύπου της ΕΤΗΠΤΑ"   181 ψηφοδέλτια

3. «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ»  10 ψηφοδέλτια

Κατόπιν αυτού του αποτελέσματος, οι έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής κατανέμονται ως εξής:

"ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ"

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:    9 σύμβουλοι

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: 2 μέλη

"ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για την ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ των Τεχνικών Τύπου της ΕΤΗΠΤΑ"

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:    4 σύμβουλοι

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: 1 μέλος

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ"

Για το Διοικητικό Συμβούλιο     0 σύμβουλος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: 0 μέλος

Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι έλαβαν:

"ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ"

ENOTIKOS-SYNDYASMOS.jpg

"ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για την ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ των Τεχνικών Τύπου  της ΕΤΗΠΤΑ"

ANASYGKROTHSH.jpg

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ"

LIGNOS2.jpg

 

18 Mαρτίου 2019

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Πρόεδρος

ΜΠΙΜΠΗ ΕΛΕΝΗ

Τα Μέλη

ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και την κατανομή των εδρών, υπεβλήθη ένσταση από την "Ανασυγκρότηση" κατά του κύρους των εκλογών με φαιδρή δικαιολογία, θέτοντας για άλλη μια φορά σε εξαιρετικό κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του σωματείου μας.  Η ανυπόστατη ένσταση απερρίφθη από την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής.