Αρχές του χρόνου δόθηκαν αυξήσεις 45€ περίπου, με το βασικό μισθό μικτά να φτάνει τα 713€ οι δε τιμές στα πάντα να έχουν αυξηθεί από 30% έως και 200%

Αδιέξοδη κατάσταση. Τι να πρωτοπληρώσεις πλέον και τι να περικόψεις;

Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το κύμα ακρίβειας, δεδομένου ότι το εισόδημά μας δεν επαρκεί για να σηκώσει το βάρος των ανατιμήσεων.

Ουσιαστικά όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό είναι καταστάσεις που σου ισοπεδώνουν την αξιοπρέπεια, σου συρρικνώνουν την προσωπικότητα και σε οδηγούν στην εξαθλίωση.

Ζούμε μια πραγματικότητα που μας δείχνει ένα αύριο χωρίς ελπίδα, χωρίς μέλλον.

Ο αγώνας επιβίωσης που συνεχίζουμε να δίνουμε, ο ιδρώτας στο μέτωπό μας, η αγωνία μας είναι η ανταμοιβή μας;

Ποιός χαίρεται τους καρπούς της θυσίας μας; Εμείς, οι γυναίκες μας, τα παιδία μας;

Ποιά η ανταμοιβή για τις θυσίες μας 12 χρόνια τώρα;

Μία γενναία περικοπή στον μισθό μας και στις συντάξεις μας. Αυτή είναι η αμοιβή μας!

Είναι γεγονός ότι οι εποχές που ζούμε είναι περίπλοκες, δύσκολες και επικίνδυνες. Υποχωρεί η χώρα διεθνώς σε δείκτες ανεξαρτησίας των μέσων ενημέρωσης. Δεν βοηθούν ανάπτυξη και κοινωνία η αδυναμία ρυθμιστικών παρεμβάσεων των ανεξάρτητων αρχών για το κύμα κερδοσκοπίας, στα καύσιμα, την ενέργεια, τα βασικά αγαθά και τρόφιμα.

Αξιότιμα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΗΠΤΑ, είναι καιρός να ανασκουμπωθείτε, να οργανωθείτε και να προχωρήσετε σε ουσιαστικές δράσεις που να ωφελήσουν και να ανακουφίσουν οικονομικά εργαζόμενους και συνταξιούχους. Βγάλτε από τον λήθαργο που χρόνια τώρα έχει πέσει το σωματείο εξ αιτίας κακών επιλογών και δημοσιοσχετίστικων αντιλήψεων.

Διαμαρτυρηθείτε επι τέλους και μια φορά. Αναρτήστε μια ανακοίνωση για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Δείξτε ότι υπάρχετε.