Η ΕΤΗΠΤΑ κατέληξε σε συμφωνία με τον ΟΤΕ σύμφωνα με την οποία τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πλήρες πακέτο (FullPack) του ΟΤΕ TV στην προνομιακή τιμή των 16,90€/μήνα.

Επίσης, προσφέρεται στα μέλη η δυνατότητα να προμηθευτούν, χωρίς χρέωση, αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR) για τον ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου, που επιτρέπει τη χρήση της υπηρεσίας Εγγραφής Προγραμμάτων & Pause TV.

Το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ TV προσφέρει περισσότερο οπό 80 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 27 μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια (highdefιnition). Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν πάνω από 60 ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα.

Όσοι ήδη έχουν OTE TV και η σύνδεση είναι στο όνομά τους, μπορούν να ζητήσουν την εφαρμογή της έκπτωσης και την προμήθεια του αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR).

Προκειμένου να αποκτήσουν την υπηρεσία, τα μέλη της ΕΤΗΠΤΑ μπορούν να:

Καλούν, χωρίς χρέωση, το 13888, για να παραγγείλουν το πλήρες πακέτο (FullPack) του OTE TV.
Αποστέλλουν αντίγραφο της κάρτας μέλους ή βεβαίωση από την Ένωσή μας.
Με την ολοκλήρωση της αίτησης, παραλαμβάνουν δωρεάν το δορυφορικό αποκωδικοποιητή.
Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη δέσμευση και στη συνέχεια μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου.
Ο ΟΤΕ TV διατίθεται μέσω Δορυφόρου αλλά και ευρυζωνικής σύνδεσης:

Με τον ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου λαμβάνετε δορυφορικά όλα τα κανάλια του ΟΤΕ TV. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου κα η σύνδεσή του με τον αποκωδικοποιητή της υπηρεσίας. Μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε ελεύθερα προς λήψη κανάλια σε κανονική και υψηλή ευκρίνεια στο δορυφόρο Eurobird 9Α, από όπου εκπέμπει ο ΟΤΕ TV.

Με τον ΟΤΕ TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης η τηλεόραση έρχεται σπίτι σας εύκολα και απλά. Το μόνο που απαιτείται, είναι να συνδέσετε το modem/router με τον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ TV.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του σωματείου: 210 3232 225 & 210 3234 734.